Dnes sme využili sobotu na chutné pečenie s využitím našej sezónnej úrody ?????Príprava je ozaj jednoduchá a rýchla ??
RECEPT
Ingrediencie:
– 2 veľké jablká
– 3 domáce vajíčka
– 300 g ovsenej múky
– 200 ml mandľového mlieka
– 2 PL kokosový olej
– 80 g tmavej 85% čokolády
– 3 PL holandského kakaa
– 2 PL strúhaneho kokosu
– 60 g čokoládový proteín
– 2 PL agáve sirupu
– 100 g orechov
– 1 KL perníkoveho korenia
– 1/2 bal. kypriaceho prášku
Postup:
Všetky sypké suroviny spolu dobre zmiešame. Pridáme k nim vajíčka, mlieko, jablká rozmixované na pyré, rozmixované orechy, roztopenú čokoládu s kokosovým olejom a ochutíme. Hotové cesto vylejeme do okrúhlej silikónovej formy. Pečieme na 180 stupňov približne 25 minút. Stred koláča môžeme rozrezať na polovicu a potrieť domácim džemom.
Želáme príjemné maškrtenie ???️??
Je nás už vyše 22 000, budeme radi, ak sa k nám pridáte :-)