recept na cheesecake s čiernymi ríbezľami, kniha fitness maškrty, kalendár 2019, recepty, koláče, zákusky
Recept : CHEESECAKE S RÍBEZĽAMI
24. novembra 2018
Zobraziť všetko

Recept : FRANCÚZSKE CHORIZO GUĽKY

Recept na francúzske chorizo guľky, ktorý nájdete v kalendári fitness maškrty, zdravé pečenie, zdravé recepty.

Pripravili sem si pre Vás recept na FRANCÚZSKE CHORIZO GUĽKY. Je to recept, na ktorom si určite veľmi radi pochutíte a čo je hlavné, bez výčitiek. Slaná maškrta, ktorou ulahodíte nie jednej návšteve. Tento recept nájdete aj v našom novom kalendári, FITNESS MAŠKRTY 2019, ktorý sme pre Vás pripravovali 6 mesiacov. Veľmi sa vydaril a sme radi, že má takýto úspech, na ktorý sme patrične hrdí.

 

Ingrediencie na receptRecept na francúzske chorizo guľky, ktorý nájdete v kalendári fitness maškrty, zdravé pečenie, zdravé recepty.

75g špaldová múka

30g parmezán

1 vajce

40g kravské maslo

1 pohár mandlí

1/2 bal. kypriaci prášok

sušené paradajky

 

Postup na prípravu receptu

V miske zmiešame špaldovú múku s nastrúhaným parmezánom, pridáme najemno rozmixované mandle a kypriaci prášok. Kravské maslo roztopíme a primiešame k nemu vajíčko. Tekutú zmes prilejeme k sypkej a všetko spolu dobre zmiešame. Sušené paradajky nakrájame na drobné kúsky a primiešame do cesta. Množstvo sušených paradajok je ľubovoľné, podľa chuti. Z cesta vytvárame malé guľôčky, ktoré následne ukladáme na plech pokrytý papierom na pečenie. Chorizo guľky pečieme približne 10 minút pri teplote 200 stupňov celzia. (závisí od rúry, akú používate)

 

Neprehliadnite naše ďalšie skvelé recepty, ktorými môžete potešiť svoju rodinu, priateľov či blízke osoby. Zdieľajte naše recepty na sociálnych sieťach, aby si mohlo pochutiť čo najviac vašich priateľov. Viac receptov nájdete v našom blogu tu: blog

 

Ak sa Vám recept páči, sledujte nás aj na facebooku či instagrame. Jedine takto má naša snaha zmysel 🙂

Prajeme dobrú chuť 🙂

Podporte našu snahu zakúpením niektorých produktov z nášho eshopu:

Maškrťte zdravšie a bez výčitiek . Neprehliadnite našu ponuku skvelých darčekov pre Vás či Vašich priateľov. Prajeme príjemné maškrtenie 🙂

 

Sledujte nás na FACEBOOKU

Je nás už vyše 22 000, budeme radi, ak sa k nám pridáte :-)