Pripravili sem si pre Vás recept na CHEESECAKE S ČIERNYMI RÍBEZĽAMI. Je to koláčik, na ktorom si určite veľmi radi pochutíte a čo je hlavné, bez výčitiek. Na rozdiel od klasických receptov na cheesecake sme zredukovali sacharidy aj tuky. Chuť to však nezmenilo 🙂
250g ricotta
250g cottage cheese
500g nízkotučný tvaroh
3 vajcia
20g kravské maslo
200g grahamové sušienky
3 PL medu
30g vanilkový proteín
200g čierne ríbezle
1 PL kokosový olej
Sušienky podrvíme, pridáme k nim jedno vajíčko, roztopené maslo a kokosový olej. Spracovanú hmotu prstami pozatláčame na do okrúhlej formy. V miske zmiešame ricottu, cottage cheese a tvaroh. Primiešame zvyšné vajíčka, proteín, med a rozmixované čierne ríbezle. Všetko spolu dobre zmiešame a vylejeme na korpus. Takto pripravený cheesecake vložíme do rúry a pečieme 60 minút pri teplote 180 stupňov. Po uplynutí času ponecháme koláč vo vypnutej rúre ešte ďalších 60 minút. Cheesecake necháme odstáť cez noc v chladničke a podávame na druhý deň. My sme vrch poliali bielou čokoládou.
Ak sa Vám recept páči, sledujte nás aj na facebooku či instagrame. Jedine takto má naša snaha zmysel 🙂
Prajeme dobrú chuť 🙂
Je nás už vyše 22 000, budeme radi, ak sa k nám pridáte :-)